Мозила България - ПоддръжкаПоддръжкаПроблеми с Thunderbirdпарола
Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: парола  (Прочетена 148 пъти)
IvanovaMina
Гост
« -: Юли 19, 2010, 10:26:18 »

здравейте!малко трудно се справям със задаването на въпроса,но дано някой го прочете,та да ми отговори....
Мога ли да влизам с различни пароли от различни компютри в Thunderbird и ако е възможно.......как става.
Благодаря!
Активен

Emu
Global Moderator
Jr. Member
Публикации: 77

Профил
« Отговор #1 -: Юли 20, 2010, 03:24:50 »

Здравей,

Или аз не те разбирам правилно или логиката ти е грешна. Човек не влиза в Thunderbird-а с паролата си, а в пощенската си кутия, което няма нищо общо с програмата.

Ако не съм те разбрал правилно, опитай се да го опишеш по-подробно.

Поздрави
Ему
Активен

Ivanova
Newbie
*
Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Юли 20, 2010, 08:40:13 »

Мдааааааааааа,определено греша.
Въпросът ми е за пощенската кутия.
Активен

Огнян Кулев
Newbie
*
Публикации: 7

Профил
« Отговор #3 -: Юли 21, 2010, 10:37:52 »

Трябва да създадеш регистрация за всяка от пощенските кутии от Инструменти - Настройки на регистрация - (бутон) Действия по регистрация - Добавяне на пощенска регистрация. Ако пощенската кутия е от известен доставчик, всичко може да мине гладко, иначе трябва да се осведомиш какви са сървърите за получаване и пращане на мейли. Имай предвид, че някои пощи като abv.bg искат плащане, за да могат програми (като Thunderbird) да имат достъп до пощенската кутия.
Активен

Emu
Global Moderator
Jr. Member
Публикации: 77

Профил
« Отговор #4 -: Юли 21, 2010, 11:24:30 »

Оги, въпросът на IvanovaMina е дали може да влиза с различни пароли от различни компютри Намигване.

IvanovaMina, въпросът ти е извън тематиката на този форум. Отделно, това силно зависи от това, какъв е пощенският сървър, който ползваш. Ако можеш да разбереш, какъв е, може и да измислим нещо, но все пак е малко съмнително, че ще стане, защото дори и да може, вероятно ще иска администраторска намеса.

Ако искаш, обясни, каква ти е идеята и може да се помисли за друго решение.

Поздрави
Ему
Активен

Страници: [1]
Изпечатай
Отиди на: