Да милички, всичко си е както преди! Горе в ляво в квадратчето се изписва моето потребителско име, също като влезна във форума, там където ние му казваме балкона си се мъдри също моето потребителско име, т.е. не се явявам като гост а с "името" си, но долу нямам бутони, за да се впиша!
И аз съм в пълен шаш!
Но има нещо, което може би има връзка , но тъй като не разбирам много неща, затова и питам. Преди 2-3 дни малкият син ми спомена, че може и да има вирус в компа /той каза, че уж го е отстранил /и след един ден се появи този проблем.Освен това долу на пилотната лента в дясно преди винаги имаше иконка на антивирусната програма / с разпънато чадърче - ще извинявате за толкова простите обяснения, но съм жена на достолепна възраст и така ги разбирам нещата- и за това предпочитам и така да ми се обяснява/, а от проблема насам иконката липсва!
Само ако знаете колко се притеснявам от въпросите си, защото може за някои да са толкова елементарни, но знайте, че има и начинаещи!
Желая лека и спокойна вечер на всички, а утре един запомнящ се само с хубави и приятни емоции неделен ден!